Ιδιωτικό συμφωνητικό

Νοίκιασε το εργαλείο ή το μηχάνημα, συμπληρώνοντας το Ιδιωτικό Συμφωνητικό Μίσθωσης.  

Ποιοι Είμαστε
Ενοικίαση Εργαλείων και Μηχανημάτων

Στόχος είναι να φέρουμε σε επαφή ένα άτομο που θέλει να ενοικιάσει κάποιο εργαλείο/μηχάνημα του και να αυξήσει το εισόδημά του με ένα άτομο που αναζητά το συγκεκριμένο εργαλείο/μηχάνημα για καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Προσφέρουμε μία λύση

Οικονομική

Ο ενοικιαστής έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα εργαλείο/μηχάνημα για μια μεμονωμένη ανάγκη σε οικονομικές τιμές.
Ο ιδιοκτήτης διαθέτει ένα εργαλείο ή ένα μηχάνημα και θέλει να αποσβέσει το κόστος του ή θέλει να επενδύσει σε ένα εργαλείο ή ένα μηχάνημα για να κερδίσει χρήματα μέσω της ενοικίασής του.

Πρακτική

Ανά πάσα στιγμή ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τη διαθεσιμότητα ενός εργαλείου ή ενός μηχανήματος σε κοντινή απόσταση και να εξυπηρετηθεί άμεσα.

Οικολογική

Λύση βασισμένη στην επαναχρησιμοποίηση των προϊόντων και στη μείωση ενέργειας για την κατασκευή των προϊόντων.

Λύση εύκολη

Ο ενοικιαστής αναζητά το εργαλείο ή το μηχάνημα στη γεωγραφική περιοχή που τον ενδιαφέρει.
Επιλέγει τον ιδιοκτήτη θέτοντας τα δικά του κριτήρια και επικοινωνεί μαζί του.

Αξιόπιστη

Για κάθε καταχώρηση αγγελίας προαπαιτείται εγγραφή. Κάθε εγγραφή και αγγελία ελέγχεται πριν δημοσιευτεί. Βασική είναι η αξιολόγηση κάθε χρήστη από τους άλλους χρήστες καθώς βοηθάει στην επιλογή του πιο αξιόπιστου ιδιοκτήτη.

Μάθε περισσότερα για εμάς

Το daneise.gr είναι πλατφόρμα που παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης και πώλησης εργαλείων & μηχανημάτων μεταξύ ιδιωτών.

Πολλές φορές έχουμε αναζητήσει πρακτικά και χρήσιμα εργαλεία όπως ένα σκαπτικό εργαλείο για να καλλιεργήσουμε το χωράφι μας ή μια γεννήτρια για να κάνουμε εργασίες εκεί όπου δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε ρεύμα. Ψάχνουμε πολλά εργαλεία που δε διαθέτουμε, δεν έχουμε το χώρο να τα αποθηκεύσουμε στο σπίτι μας ούτε τα χρειαζόμαστε συχνά με συνέπεια να τα αγοράσουμε και να ξοδευτούμε χωρίς λόγο.

Σκεφτήκαμε πως με την ανταλλαγή των εργαλείων/μηχανημάτων μόνο κερδισμένοι θα μπορούσαμε να βγούμε όλοι. Για τους ενοικιαστές αποφεύγεται το κόστος αγοράς και μειώνεται το κόστος χρήσης του. Ο ιδιοκτήτης του εργαλείου/μηχανήματος από τη πλευρά του θα μπορεί να διαθέτει και να κερδίζει κάποια χρήματα από την ενοικίασή του. Η ιδέα της πλατφόρμας αυτής γεννήθηκε κατά την αναζήτηση ενός εργαλείου/μηχανήματος και μετά ενός άλλου και πάλι ενός τρίτου.

Με το daneise.gr ο χρήστης της πλατφόρμας που χρειάζεται ένα συγκεκριμένο εργαλείο/μηχάνημα έχει πλέον τη δυνατότητα να το δανειστεί έναντι αμοιβής από κάποιον που το έχει ήδη στην ιδιοκτησία του, βασιζόμενος σε κριτήρια όπως η διαθεσιμότητα, η κατάσταση, η τιμή του εργαλείου, αλλά και στις αξιολογήσεις που χαρακτηρίζουν την αξιοπιστία του ιδιοκτήτη.

Στην ενοικίαση των εργαλείων και μηχανημάτων προσθέσαμε και την πώληση αυτών για να δώσουμε περισσότερες επιλογές στους χρήστες της πλατφόρμας μας.